Wie is Erik Kuiper-van den Berg?

Geboren in 1973 en sinds 2001 ondernemer. In de afgelopen 22 jaar heb ik ondernomen in diverse branches waarbij service, dienstverlening en hospitality altijd de kern was. Mijn eerste twee bedrijven (2001 & 2003) betrof een opleidingsbureau met een eigen ontwikkelafdeling en een evenementen bureau dat events en incentives organiseerde in binnen- en buitenland. Nadat ik deze bedrijven heb overgedaan aan twee andere partijen in 2006 ben ik als zelfstandig projectmanager verdergegaan. Vanuit deze rol heb ik meerdere projecten mogen begeleiden voor onder meer Koninklijke Ahold (nu Ahold Delhaize) in zowel Nederland als Europa. Sinds 2015 ben ik volledig werkzaam in de hospitality branche. Met mijn bedrijf Relaxed Apartments verhuur ik in Haarlem centrum vijf luxe appartementen en tot mei 2023 was ik eigenaar van Hotel en Chateau Marquette. Een hotel met 65 kamers en een kasteel uit 1215 met 2000 m2 zalen. Verantwoordelijk voor € 3.500.000+ omzet en 60 medewerkers

In de afgelopen 22 jaar heb ik als ondernemer zo ongeveer alles meegemaakt dat je kunt bedenken, ik ken hierdoor het klappen van de zweep. Met mijn creativiteit, vindingrijkheid en oplossingsgerichte instelling heb ik veel weten te bereiken.

Met Relaxed Hospitality Service ga ik terug naar mijn basis. Slechts mijzelf die zijn verworven kennis en ervaring uit de afgelopen 30 werkzame jaren en 50 jaar levenservaring beschikbaar stelt aan derden die voor korte of langere termijn daar behoefte aan hebben. Consultancy, gastheerschap, interim, presentatie, training, advies, begeleiding en (hands-on) ondersteuning zijn de gebieden waar ik mij op in zet.

Ik ben leermeester en in het bezit van sociale hygiëne.