Je hebt je ondernemingsplan geschreven en je begroting gemaakt. Je bent er zelf heel erg tevreden over en bent er van overtuigd dat alles erin staat wat nodig is en dat je hiermee prima de kapitaalmarkt op kunt om de financiering van jouw bedrijf te realiseren.

Waarschijnlijk heb je lang aan het plan gewerkt, het keer op keer herlezen, herschreven en aangescherpt. Hierdoor ben je waarschijnlijk ‘een beetje blind’ geworden voor je eigenwerk. Informatie die jij eruit hebt gehaald zit nog wel in je hoofd en bij het nalezen voeg je deze informatie onbewust toe aan wat je leest. De partij die jouw plan uiteindelijk gaat lezen heeft die kennis niet en leest misschien wel een plan waarvan hij vind dat het niet compleet genoeg is.

Laat mij daarom jouw luis in de pels zijn in plaats van de accountmanager van de bank of van het crowdfundingplatform of een investeerder. Je hebt immers maar één kans voor een goede indruk.

In een gesprek van twee uur ga ik jou bevragen of je ondernemingsplan en de begroting. Ik zal aangeven hoe ik het gelezen heb en wat ik mis of wat verduidelijkt moet worden. Op basis van jouw antwoorden kunnen we dan bepalen wat er wel en wat niet moet worden toegevoegd om de onvergetelijke eerste indruk te maken!

Wat krijg je:

  • Gesprek van twee uur
  • inclusief voorbereiding (lezen en beoordelen van jouw plan en budget)

Deze service kost je slechts € 577,00*

* exclusief 21% BTW en reiskosten