Het besluit om ondernemer te worden neem je van het ene op het andere moment. Vaak gaat er een lange tijd van bewust en onbewust nadenken aan vooraf. Wat ga ik doen? Wat is het idee? Is het uitvoerbaar? Hoe ga ik het financieren?

Op het moment dat je al deze vragen hebt beantwoord is het zaak om de antwoorden en ideeën toe te vertrouwen aan het papier. Het ondernemingsplan moet geschreven worden. Niet alleen om voor jezelf alles vast te leggen maar voor het aantrekken van financiering is het onontbeerlijk.

Nu is een goed plan schrijven niet iedereen gegeven. Maar het schrijven van je ondernemingsplan is misschien wel het belangrijkste onderdeel van je carrière als ondernemer!

Laat mij jou daar bij helpen!

Ik heb voor jou een leeg basis ondernemingsplan gemaakt en een ingevuld voorbeeld exemplaar. Hetzelfde geld voor de begroting.

In een gesprek van 1,5 uur leg ik je uit hoe je de document gaat gebruiken en wat er in moet komen te staan. Ook kan ik in dat gesprek met jouw sparren wat de beste opzet is voor het plan. Welke tone of voice gebruik je, waar haal je belangrijke (markt) informatie vandaan, hoe ga je om met graphics, etc.

Wanneer je dit pakket afneemt ontvang je:

  • Leeg ondernemingsplan
  • Leeg excel document voor de begroting
  • Voorbeeld ingevuld ondernemingsplan
  • Voorbeeld ingevulde begroting
  • 1,5 uur uitleg en sparringgesprek

Voor dit pakket betaal je slechts € 547,00*

Heb je jouw ondernemingsplan geschreven en je begroting bepaald en wil je daar graag feedback op hebben? Dat kan! Ga dan naar de pagina bespreken en aanscherpen ondernemingsplan.

Overweeg je om ondernemer te worden maar weet je het nog niet helemaal zeker? Ga dan naar de pagina sparringgesprek startende ondernemer.

* exclusief 21% BTW en reiskosten